Rozenstein Businessclub & Sponsorcommissie

 

Combineer golf & zaken bij Rozenstein

Rozenstein, where Business meets Business

Sinds 2015 is de Rozenstein Businessclub & Sponsorcommissie actief. Met thans ruim 70 leden, weet men elkaar uitstekend te vinden. Het zijn vooral de ongedwongen sfeer en de gezelligheid die maken dat directeuren, eigenaren en managers hun hobby met veel plezier kunnen combineren met het zakelijk netwerken.

Dit jaar is de Rozenstein Business Club & Sponsor Cie wederom gestart met de maandelijkse bijeenkomsten. Iedere derde woensdag van de maand organiseren wij voor onze leden, met gast(en), een middag met aansluitend eten. Ongeveer 20-25 gasten worden maandelijks ontvangen vanaf 14.30 uur en het programma wordt afgesloten rond 20.30 uur. Een informeel samenzijn, een beetje zakelijk, een beetje golf en veel plezier.

 

Het zakelijke met het aangename verenigen

Onze prachtige omgeving, het sfeervolle clubhuis met vergaderruimten, restaurant en terras biedt u en uw relaties als sponsor volop mogelijkheden. Als sponsor krijgt u de mogelijkheid om met uw relaties te golfen op het tijdstip naar uw keuze of deel te nemen aan de maandelijkse bijeenkomsten, waar u nieuwe relaties kunt ontmoeten.

 

Business club lid of sponsor worden?

U bent lid van de Businessclub voor € 100 per jaar. Voor onze bedrijfsleden zijn er sponsorpakketten samengesteld.

Bent u geïnteresseerd (of weet u iemand die geïnteresseerd zou kunnen zijn) dan kunt u met een van onderstaande personen contact opnemen.

Pieter Bloemendaal (06 53784418, bloemendaal@casema.nl)

Bernard Cohen (06 53171077, cohen.bernard3@gmail.com)

 


Laatst gewijzigd op: 25 april 2017


Terug naar vorige pagina