10 REGELS om een ronde voor een ieder zo plezierig mogelijk te maken

 

  1. Bal in de spiraal, minimaal 1 persoon van een flight moet aanwezig zijn in het clubhuis of bij de oefenfaciliteiten.
  2. Afslaan op hole 1 als de voorgangers op de green zijn en start niet met een vierbal als u weet dat door de hoogte van handicap of om andere redenen niet vlot doorgespeeld kan worden.
  3. Sluit aan op de voorgangers en laat snellere spelers door. Vierballen zijn langzaam, mocht u merken dat speciaal uw flight de gang van het spel ophoudt, splits dan in twee tweeballen.
  4. Starten op hole 10 is alleen toegestaan met een tweebal mits er niemand gestoord wordt. Spelers die op hole 10 gestart zijn hebben geen standing.
  5. Oranje vlag bij de tee van hole 9, als u vanaf hole 1 na 9 holes stopt, neem een vlag mee, zodat spelers die op hole 10 willen starten kunnen zien dat er ruimte is.
  6. Houd de route van de baan aan, doorsteken is storend.
  7. Breng de greenkeepers nooit in gevaar, ze doen hun best de baan goed te onderhouden en zullen u zo min mogelijk storen.
  8. Help mee de baan mooi te houden, leg plaggen terug in divots, rijd met uw trolley niet tussen de green en de omliggende bunkers, hark de bunkers goed aan en repareer minimaal 1 pitchmark op iedere green.
  9. Wees tolerant naar elkaar en denk altijd, hoe zou ik het vinden als…..
  10. Onze marshalls zien erop toe dat een ieder de regels naleeft, behandel onze zeer gewaardeerde vrijwilligers met respect en volg hun aanwijzingen op.
Terug naar vorige pagina