Competitie

Alle informatie benodigd voor de captains van de teams die een competitiewedstrijd op Rozenstein spelen, staat op deze pagina. Mocht er toch nog iets ontbreken, stuur dan een mail naar secretariaat@rozenstein.nl.

Starttijden en captains informatie

Op de lijst Starttijden informatie vindt u, behalve de starttijden voor alle competitie wedstrijden, ook de contactgegevens van de captains van de competitieteams van Rozenstein.

Voorspelen

Tot de aanvang van de competitie (in 2020 is dat 5 april) stellen wij competitie spelers die ook daadwerkelijk competitie gaan spelen op Rozenstein (maximaal 6 personen) in de gelegenheid om een oefenronde te spelen. Wij hanteren een speciaal voorspeeltarief van € 30,–, maar dat alleen op basis van wederkerigheid. Mochten onze leden bij uw vereniging niet in de gelegenheid gesteld worden om tegen een gereduceerd tarief voor te spelen, dan zijn onze tarieven voor u € 55,– op maandag tot en met donderdag, vrijdag en zaterdag € 65,–. Op zon- en feestdagen kan er niet voorgespeeld worden. Na aanvang van de competitiewedstrijden kan alleen tegen het volle tarief worden voorgespeeld.

Op Rozenstein wordt het zogenaamde “spiraalsysteem” gehanteerd:  per flight moet u een balletje in de spiraal bij de 1e tee doen om zeker te zijn dat u kunt starten.

Wij verzoeken u uw komst van te voren aan te kondigen bij het secretariaat  (secretariaat@rozenstein.nl). Zo kan er bijgehouden worden welke teams wanneer komen en kunnen wij u mogelijkerwijs behoeden voor een lange wachttijd. In het geval dat we al veel voorspelers verwachten, zullen we u verzoeken een andere dag te komen. Ook kan het secretariaat aangeven of er een wedstrijd is op het moment dat u wenst te komen (zie ook de teesluitingen op onze website).

Jeugd competitie

Het is aan de begeleiders van de jeugd teams van de jeugdcompetitie die te gast zijn op Rozenstein toegestaan in de buffer te spelen. Er is een maximum gesteld van twee buffer flights per poule. Begeleiders van teams betalen bij voorspelen het volle tarief dat voor die dag geldt.

Clubhuis

Het clubhuis, de kleedruimten en de horeca zijn geopend vanaf 08.00 uur. Bij aankomst wordt koffie en thee aangeboden door het ontvangende team en is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de driving range.

Horeca

De teamcaptains overleggen of de lunch en borrel – op basis van wederkerigheid – voor rekening van het ontvangende team van Rozenstein zijn. Indien dit niet het geval is, dan verzoeken wij de captains van de teams van de andere clubs tijdig contact op te nemen met de cateraar, Thomas Oostveen, om hun wensen kenbaar te maken voor de lunch en eventueel ook alvast voor het diner (telefoonnummer 070 – 5178899).

Diversen

  • Playing handicap
  • Lockers: achter de bar zijn sleutels voor lockers in de kleedkamer (tegen een borg van € 10,–) te verkrijgen.
  • Opladen accu trolley: in de tassenkelder zijn 16 oplaadpunten voor accu’s (rechts naast de grote deur naar buiten).
  • Huur trolley: te huur voor € 5,– via de bar.
  • Handicarts:
  • gedurende de competitiedag: omdat er slechts zes handicarts zijn, moeten alle reserveringen worden gemaakt in overleg met de captain van het Rozensteinteam.
  • Driving range: per speler zal op de competitiedag 1 munt (ca. 18 ballen) beschikbaar gesteld worden, via de captain van het Rozensteinteam.
  • Mobiele telefoon: gebruik van mobiele telefoon is niet toegestaan op de baan, op het terras en in het clubhuis.
  • Softspikes: niet verplicht.
 • Route beschrijving

In de directe omgeving van de Wassenaarse Golfclub Rozenstein zijn diverse hotels beschikbaar.
Onze sponsor Van der Valk Hotel Leiden ligt op slechts 6 km afstand van Golfclub Rozenstein.
Hier kunt u naast comfortabel overnachten ook heerlijk dineren of borrelen op het zonnige terras aan het water.

Hotels in de buurt

Van der Valk Hotel Leiden
Haagse Schouwweg 14, Leiden
Telefoon  071-5731731
Mail: leiden@valk.nl

Bed & Breakfast aan Zee
Oostdorperweg 206, Wassenaar
Mail: info@bedenbreakfastaanzee.nl

Van der Valk Hotel Den Haag – Wassenaar
Zijdeweg 54, Wassenaar
Telefoon 070-5119344
Mail denhaag-wassenaar@valk.com

Van der Valk Hotel Sassenheim
Warmonderweg 8, Sassenheim
Telefoon 0252-219019
Mail sassenheim@valk.com

Van der Valk Hotel De Gouden Leeuw
Veurseweg 180, Voorschoten
Telefoon 071-5602800
Mail goudenleeuw@valk.com

Hotel Restaurant Duinoord
Wassenaarseslag 26, Wassenaar
Telefoon 0347-750409
Mail info@hotelduinoord.nl

Fletcher Hotel Auberge de Kievit
Stoeplaan 27, Wassenaar
Telefoon 0347-750418
Mail info@hoteldekieviet.nl


Laatst gewijzigd op: 9 maart 2020


Terug naar vorige pagina