Algemeen

Elk jaar wordt eind juni, eerste week juli (de eerste zaterdag van juli zit in ieder geval altijd in de Golfweek) een Golfweek gehouden. Dit evenement wordt door de Golfweekcommissie georganiseerd en is bedoeld voor alle leden. Het programma omvat wedstrijden voor alle categorieën spelers. Bij verscheidene wedstrijden is het mogelijk om met introducé(e)’s te spelen.

Ieder jaar is er een thema en alle wedstrijden zijn er om het plezier in golfen te vergroten. In 2018 is het thema: ”Een reis door de wereld in 7 dagen” en vindt de Golfweek plaats van zondag 1 juli t/m zaterdag 7 juli.

Klik op de button voor het programma.

Tijdens de Golfweek vinden er competities plaats voor Golfer van de Golfweek, en voor het Golfteam van de Golfweek. Ook worden er weer Mulligans aangeboden en is er een Prijsschietwedstrijd op de driving range.

Klik op de button voor details over de Golfer en Golfteam van de Golfweek en de Prijsschietwedstrijd.

Wilt u meer inlichtingen over de golfweek? Neem contact op met een van de leden van de Golfweek commissie

 

Deelname

Deelname staat open voor Rozenstein-leden en bij bepaalde wedstrijden voor gasten mits geïnviteerd door een Rozenstein-lid en in het bezit van een handicap van maximaal 36. In 2018 hoeft geen greenfee voor introducees afgerekend te worden. Vanzelfsprekend spelen leden in de flight met hun gasten. Er mogen maximaal 2 gasten per lid en wedstrijd deelnemen, en eenzelfde gast speelt maximaal 2 keer.
Het programma is zo samengesteld dat een zo groot mogelijk aantal spelers kan deelnemen.

Inschrijving

 • Inschrijving voor alle wedstrijden dient via de wedstrijden pagina op de internet site of één van de kiosken in de hal van het clubhuis plaats te vinden.
 • De inschrijving opent op zaterdag 2 juni om 10.00 uur en sluit vijf dagen voor een wedstrijd (of eerder indien het maximum aantal inschrijvingen is bereikt).
 • Iedereen die zich inschrijft voor de Openingswedstrijd, HEMA’s, Dauwtrappen, Vriendinnenmiddag, Golf/Bridge wedstrijd, HeerenBall, Senioren Cross Country en Slotwedstrijd geeft zich automatisch op voor het vermelde ontbijt/lunch/buffet/diner.
 • Aangezien alle wedstrijden met shotgun beginnen dient men zich te melden één uur voor de start. Bij het prijsschieten geldt: pay and play.
 • Voor wedstrijden met een partner dient de naam/lidcode van de partner bij de inschrijving vermeld te worden (bij mededeling). De partner moet uiteraard ook ingeschreven worden, tenzij het om een gast gaat dan dient het gastenformulier ingevuld te worden.
 • Bij inschrijving voor wedstrijden met gasten moet de naam van de gast bij de eigen inschrijving vermeld worden en moeten de gegevens van de gast via het gasten inschrijfformulier gemeld worden.
 • Formulier invullen en verzenden.

Afrekenen

 • De tarieven zijn vermeld in het programma.
 • Betalingen moeten per wedstrijd bij voorkeur met Pin, eventueel met gepast geld aan de wedstrijdtafel worden voldaan. Een speler/speelster die zich niet tijdig heeft afgemeld of niet is komen opdagen, de zogenaamde no-show, moet alsnog het inschrijfgeld overmaken plus de extra kosten zoals bepaald in Regel 4.1 van het Rozenstein Wedstrijdreglement.

Starttijden

 • De startlijsten zullen op internet geplaatst worden en ze zullen op de dag van de betreffende wedstrijd in de hal van het clubhuis hangen.

Regels

 • Bij gelijk resultaat worden de regels van het Wedstrijdreglement toegepast.
 • Scorekaart direct na de wedstrijd inleveren. Prijsuitreiking direct na afloop van de wedstrijd.

 

Terug naar vorige pagina