OGD wedstrijd trekt veel sponsors aan

In 1990 werd onze eerste clubwedstrijd voor grootvaders gewonnen door Hans van der Keijl. In 1991 door de nog steeds met ons meespelende Evert van Renesse van Duivenbode. De recente successen van de Rozensteiners liggen nog vers in het geheugen, zoals de Nationale Old Grand Dad titel van Peter Boonstoppel in 2017. Maar hij was niet de eerste: Jan Goertz heeft het destijds 2 keer gewonnen. Ook de regionale wedstrijden is een aantal keren door Rozensteiners gewonnen.

De clubwedstrijd van dit jaar is gewonnen door Ed Jacobs met 36 Stablefordpunten. Hij won het voor de tweede keer. Ook Jan de Rijke en ondergetekende hebben het in deze eeuw twee keer gewonnen. Tweede werd Nico van Leeuwen met een schitterende eagle op de 18de en derde Bon de Jonge van Ellemeet, beiden met 33 punten. Dit jaar mogen wij 6 deelnemers afvaardigen naar de Regionale wedstrijd op Zoetermeer op woensdag 3 juli, omdat we ca. 60 donateurs hebben. Daarvoor komen dus ook de nummers 4 t/m 6 in aanmerking, t.w. Dick Rehorst, Arie Bas Wagter, Evert van Renesse van Duivenbode (wederom). Als reserve is aangewezen Floor van der Feltz, tevens de beoogde opvolger van Maarten als clubconsul.

Speciale prijzen waren er nog voor de beste bruto speler Ed Jacobs en de oudste deelnemer Wim Aelrichs, bijna 88 jaar. Ook de sponsors, de directie van de HeMa’s en Thomas, werden niet vergeten.

Terug naar vorige pagina