Wedstrijdcommissie activiteiten juli en augustus

Jaarbekers 4 en 5
Ieder jaar wordt er van mei tot september een toernooi van 6 opeenvolgende wedstrijden gespeeld, de zogenoemde Jaarbeker. Maar door corona is dit ingekort tot 4 wedstrijden, te starten vanaf #3. Alle Jaarbeker wedstrijden zijn qualifying, afhankelijk van jouw exacte handicap word je ingedeeld in een van de drie categorieën: Jaarbeker I, II of III. Zie het Aanvullend Wedstrijdreglement voor nadere informatie. Dit jaar is er aan Jaarbeker III ook een 9-holes wedstrijd toegevoegd.
De spelvorm voor Jaarbeker I is Strokeplay, die van II en III is Stableford. Er vindt 100% handicap verrekening plaats.
Op zondag 2 augustus wordt Jaarbeker #4 gespeeld voor alle drie categorieën. De inschrijving voor Jaarbeker #4 sluit op donderdag 30 juli om 18.00 uur.
Op zaterdag 15 augustus wordt Jaarbeker #5 gespeeld alleen voor de categorieën I en II, de inschrijving sluit op woensdag 12 Augustus om 18.00 uur.
Op zondag 16 augustus wordt Jaarbeker #5 gespeeld alleen voor de categorie III, 18 en 9 holes, de inschrijving sluit op donderdag 13 Augustus om 18.00 uur.
Het inschrijfgeld voor alle Jaarbekers bedraagt per deelname € 3,- per persoon, te betalen uitsluitend per pinpas.
Om de veiligheid van eenieder te garanderen vindt de prijsuitreiking per categorie plaats en wel direct na binnenkomst van de laatste speler. Houd je aan de voorschriften van de wedstrijdleiding zodat we ons allemaal veilig kunnen bewegen.

Strokeplaykampioenschappen
De wedstrijden om het Strokeplaykampioenschap voor dames, dames senioren, heren en heren senioren wordt gespeeld in het weekeinde van 22 en 23 augustus. Dit zijn de officiële clubkampioenschappen van Rozenstein. Deelname staat open voor leden met een handicap van maximaal 11.4 voor dames en heren; en maximaal 18.4 voor dames- en heren senioren. De wedstrijden worden gespeeld zonder handicapverrekening.
Zie het Aanvullend Wedstrijdreglement voor nadere informatie. De inschrijving sluit op woensdag 19 augustus om 18.00 uur, inschrijven is gratis. De huldiging van de kampioenen vindt plaats onmiddellijk na afloop van de laatste ronde op zondag.

Laddercompetitie
In de vorige nieuwsbrief hebben we al het een ander verteld over de laddercompetitie. Naast de reguliere wedstrijden is dit de ideale manier om regelmatig tegen andere leden een matchplay te spelen. Bovendien is deze competitie een leuke manier om met andere golfers van ongeveer je eigen spelniveau ‘de strijd aan te gaan’ wanneer het jou uitkomt. Ook lage handicappers zijn van harte welkom. Meedoen is heel eenvoudig: ga naar de ledenpagina, kies voor de button ‘Ladder’ en klik op ‘Aanmelden ladderwedstrijd’. Volg de instructies en klaar ben je. Je kunt op elk moment van het jaar beginnen, dus doe mee!

Terug naar vorige pagina