Woensdagavond Instuif wedstrijden

Hiervoor is een aantal starttijden gereserveerd op hole 1 en 10, te weten: om 17.20, 17.30, 17.40 en 17.50 uur. Kortom er is ruimte voor maximaal 24 deelnemers. Wanneer je mee wilt doen, schrijf je op tijd in via PROWARE (Wedstrijden) voor maandag 24.00 uur. Als er minder deelnemers zijn dan het maximum, wordt het teveel aan geblokkeerde tijden vrijgegeven voor andere liefhebbers.
De volgende actie is Thomas bellen om je op te geven voor het eten, zodat hij daarvoor ruimte kan reserveren. Graag erbij vertellen dat het om de instuif gaat zodat de tafels voor de deelnemers bij elkaar staan. Zoals bekend moet hij zich aan de maximale aantallen houden en aan tafels voor 4 personen. Het eten na afloop is vrijblijvend, maar wel zo leuk.
De instuifcommissie deelt vervolgens de flights in nadat iedereen zich op de dag zelf bij de wedstrijdtafel heeft gemeld.

Hieronder – met name voor de nieuwe leden – de standaard procedures:
• Melden voor de 9-holes wedstrijd van 17.00 tot 17.50 uur, kosten 1,50 euro. Betalen met pinpas, dit om fysiek contact te vermijden.
• Tevens aangeven of je komt eten en zo ja welke maaltijd (Thomas heeft altijd twee scherp geprijsde instuif keuzes, dat verhoogt de uitserveer snelheid).
• Wekelijkse prijzen – de felbegeerde instuiflogo golfbal – voor de beste 3 scores.
• We spelen volgens het zogenoemde meerdere rondes systeem: elke week zijn er punten te verdienen voor de 6 beste scores en degene met de meeste punten over het hele seizoen wint de – eveneens fel begeerde – instuifbokaal, die wordt uitgereikt tijdens de slotavond op 9 september.
• Je kunt een introducee meenemen tegen betaling voor een speciaal instuif twilight tarief.
• Om het tempo er een beetje in te houden, wordt er gespeeld en gerekend met max. HCP van 36 en we spelen van rood.
• Nieuwe spelers worden indien gewenst, begeleid door iemand van de startersgroep.
• Flights van drie, mannen en vrouwen, indeling afhankelijk van het moment van melden bij de starterstafel. Echtparen spelen niet met elkaar.

We rekenen op mooie zomerse woensdagavonden met heel veel enthousiaste deelnemers.
Ook op 1,5 meter afstand kan het heel gezellig zijn. Hoe meer zielen hoe meer vreugde!

Terug naar vorige pagina